dimecres, 27 de febrer del 2013

Sant Cugat Club Ciclista al Tourmalet


Iniciem una sèrie dedicada als grans ports que han donat fama al nostre esport (uns més mítics i altres no tan però que ens son més propers) i que han estat "rodats" per els membres del Sant Cugat Club Ciclista. Comencem pel més mític de tots, el Tourmalet.

Si encara no has fet aquest port però ho fas en el futur envia'ns al foto i actualitzarem el post amb la teva aportació.

 






3 comentaris:

  1. Es un dels ports que no he pujat en bici. El vaig fer en cotxe fa uns anys al mes de maig, desde Sta. Marie de Campagne, i no vaig poder arrivar a dalt perque a l'alçada de la Mongie la carretera era part de las pistas d'sky.

    Josep Badía

    ResponElimina
  2. Doncs quan el facis ja saps: foto i ha penjar-la. Jo el vaig fer des de Luz Saint Sauveur, encara em falta fer-ho per la l'altre banda.

    ResponElimina
  3. A mi un any m'agradaria fer la travessa dels pirineus d'un cantó a l'altre. L'any passat vaig obtindre tots els permisos dels meus superiors per fer-ho , pero al final no hem vaig apuntar. A veure si aquest any podem fer tres dies o be als Dolomites o be a la Cerdanya.

    Josep Badía

    ResponElimina